Welkom

Van harte welkom op Diesels weblog! Wij zijn Harry en Suzanne en wonen in een dorpje onder de rook van 's-Hertogenbosch. Wij zijn de trotse eigenaars van een hele lieve labrador. Zijn naam volluit is Brittany's Diesel van de Waterrakkers. Hij is geboren op 2 maart 2007. Na een hele leuke tijd met zijn broer en 9 zusjes is hij op 24 april 2007 bij ons komen wonen.

Uitslagen G&GB
19-04-2009 HSV Tiel - 295,5 punten (U) 1ste, 4 steden
16-05-2009 KC OSS - 260 punten (U) 2de, diploma/examen

Uitslagen G&G1
13-12-2009 KC OSS - 303 punten (U) 1ste, clubexamen
21-03-2010 KC OSS - 282 punten (U) 3de, diploma/wedstijd

PitaPata Dog tickers

zondag 24 juni 2007

Diesels weekendje in Noordwijk

Ik vond dat het weer eens tijd was voor een weekendje genieten in Noordwijk. Ik had geboekt bij het Palace Hotel en daar arriveerde wij om 15:00 uur. Op de kamer aangekomen heeft Diesel eerst 3 uur liggen pitten! Intussen konden wij genieten van onze stoomdouche met eucalyptus (helaas voor jullie geen foto hiervan!) Heeeeeeeeeerlijk!! Toen Diesel wakker werd zijn we eerst de zee maar eens op gaan zoeken en daarna was het tijd om een lekker hapje te gaan eten.
Diesel geniet van de zonsondergang!
Zaterdag 23 juni 2007,

Vandaag hebben wij afgesproken met Ingrid & Hans de baasjes van Nino. Het was al enige tijd geleden dat wij hen gezien hebben en zij wonen daar toch in de buurt dus leek het ons wel leuk voor de broertjes om samen naar het strand te gaan! Omdat Nino eerst puppycursus had hebben wij om 16:00 uur afgesproken dan konden de broertjes eerst nog even slapen voordat ze gingen stoeien met elkaar op het strand! We hadden wel geluk dat het weer niet zo heel mooi was, daardoor konden wij op het gewoon strand met de broertjes. Dat scheelde ook weer een wandeling van 20 minuten naar het hondenstrand! In het begin van de avond hebben wij heerlijk gegeten bij De Lamme Goedzak in Noordwijk. Honden waren daar wel toegestaan maar na vandaag geloof ik niet meer! hi hi. Kijk maar naar het filmpje helemaal onderaan!
Diesel & Nino hebben elkaar weer gevonden!

Zelfs bij De Lamme Goedzak was het feest!

Zondag 24 juni 2007,
Tja aan alle goede dingen komen een einde! 'smorgens eerst eens lekker uitgeslapen! ja je leest het goed, Wij hebben uitgeslapen! Thuis is Diesel elke ochtend tussen 06:00 - 06:30 uur wakker en dan moet hij echt naar buiten toe. (Natuurlijk is dit een hele kleine wandeling en daarna gaat hij gewoon zijn bench weer in!) Maar dit weekend was alles anders, Diesel had geen bench en ik weet niet of het daardoor kwam maar wij moesten hem wakker maken om naar buiten te gaan! Heerlijk!!! 'smiddags even lekker door het centrum gelopen en op het terras gezeten. Daarna nog een keer naar het strand en toen weer naar huis!

Diesels bench!
Voor de liefhebbers! Nog een leuk filmpje!

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Leuke log weer hoor! Ik heb genoten van dat filmpje. En tja...ik heb het filmpje in het restaurant dus vanaf de andere kant, haha.
Groetjes Nino en zijn slaafjes :-)

Anoniem zei

aah dit is een lief filmpje. en hebben jullie het wel leuk gehad daar? nouja zo te zien wel.
en wat een lieve hondjes!

Photobucket