Welkom

Van harte welkom op Diesels weblog! Wij zijn Harry en Suzanne en wonen in een dorpje onder de rook van 's-Hertogenbosch. Wij zijn de trotse eigenaars van een hele lieve labrador. Zijn naam volluit is Brittany's Diesel van de Waterrakkers. Hij is geboren op 2 maart 2007. Na een hele leuke tijd met zijn broer en 9 zusjes is hij op 24 april 2007 bij ons komen wonen.

Uitslagen G&GB
19-04-2009 HSV Tiel - 295,5 punten (U) 1ste, 4 steden
16-05-2009 KC OSS - 260 punten (U) 2de, diploma/examen

Uitslagen G&G1
13-12-2009 KC OSS - 303 punten (U) 1ste, clubexamen
21-03-2010 KC OSS - 282 punten (U) 3de, diploma/wedstijd

PitaPata Dog tickers

zondag 2 maart 2008

DIESEL 1 JAAR!

Zo had deze dag eruit moeten zien: Zaterdag 1 maart waren we dan vertrokken naar Noordwijk om Diesel de dag van zijn leven te geven. Lekker rennen, spelen met andere hondjes & heerlijk zwemmen in de zee. De avond en nacht konden wij dan doorbrengen in het Palace Hotel waar honden meer dan welkom zijn.
En vandaag, op de dag van zijn éérste verjaardag hadden we dan afgesproken met de baasjes van Nino & Dana. Het plan was dat we vandaag met z'n zessen met 3 labradors een leuke dag zouden maken van de éérste verjaardag van onze hondjes. Helaas ... ... ... ... broer & zus zijn samen met hun baasjes een dagje uit en wij zijn niet meegeweest omdat Diesel nog lang niet hersteld is van zijn elleboog dysplasie (ED).
In plaats daarvan hebben we het volgende gedaan: We zijn vanmorgen eerst gewoon net als altijd naar de EG training geweest. Op de heenweg scheen de zon vollop maar eenmaal daar aangekomen begon het te regenen. Toen we eenmaal op het veld stonden toen werdt het pas echt noodweer! Storm en regen, we hebben het allemaal gehad vanmorgen!



Harry heeft ook nog een kort filmpje gemaakt en is daarna lekker de kantine ingedoken! Ik kon hem geen ongelijk geven :-) hier komt het filmpje!



Door de harde rukwinden hadden de honden natuurlijk ook de kolder in hun kop. Vooral Diesel, die denkt namelijk dat hij achter elk blaadje aan moet gaan! Bij de oefening "AF"lagen de honden in een cirkel. De honden werden los gemaakt van de riem en de baasjes moesten weglopen. So far so good, zou je denken! Daarna moest deze oefening nog een keer maar in plaats van de eigen baas moest er iemand anders bij jou hond gaan staan! Oei en tot overmaat van ramp liep er ook nog een klein monster los over het veld. Leuk voor de afleiding nietwaar! het kon dan ook niet uitblijven en ja hoor het harstikke fout! Diesel is eruit gepeerd met een herder en ... ... ... ja ... ... ... ik geef het niet graag toe maar ik heb hem aan de andere kant van het veld moeten halen. :-) 1-0 voor Diesel! Ach ja wat maakt het ook uit, het is vandaag tenslotte zijn feestje!

Voor die herder was het wel goed want die hond is een beetje angstig en valt daardoor nog wel eens uit naar andere honden. De trainster zei laat ze maar even want ze waren zo lief aan het spelen. Het ging allemaal vrij rustig en de herder had er ook schik in. Ik kneep hem wel hoor, ik was zo bang dat Diesel daarna niet meer kon lopen. Gelukkig was dit niet het geval. Later toen hij thuis had liggen pitten liep hij een heel klein beetje kreupel maar niet zo erg als ik het verwacht had! "Zucht" wat een ochtend!
Eenmaal weer thuis was Diesel zo moe van het trainen én niet te vergeten van zijn uitspatting op het veld dat hij de eerste twee uur heeft liggen pitten. Tja dat ziet er dan zo uit!

Daarna was het tijd voor taart & kadootjes. Ik had een hondentaart besteld en die ging erin als koek.





De kids konden er vandaag niet bij zijn maar hebben wel aan Diesel gedacht. Vorige week ben ik samen met Imke (5) bij de dierenwinkel geweest en daar heeft ze voor Diesel een roze Wubba Kong uitgezocht. Nou Diesel is er helemaal happy mee. Je mag er niet aankomen hoor want dan gromt ie! Kijk maar eens naar het filmpje! Harry & ik hadden ook nog een halsband van Ezydog maar ... ... ... die is nog veel te groot voor Diesel (xl). Dus die bewaren we nog ff.



14 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoi Diesel. Hartelijk gefeliciteerd met je 1e verjaardag!!!!! Wat heb jij leuke dingen gekregen voor je verjaardag zeg! Maar niet zo grommen hoor, baasje mag toch ook wel even met je Kong spelen?
Nog een fijne avond mannetje. En we vinden het erg leuk om te zien hoe je je best deed op de training. En even lekker spelen op je verjaardag moet een keer kunnen hoor, volgende keer doe je gewoon weer even braaf.

Anoniem zei

Hé broer!
Bedankt voor je reaktie op mijn web-log. Jij ook van harte gefeliciteerd hoor vent! Dat we maar grote stoere honden mogen worden dit jaar.
En wat hoor ik nou, ren jij ook achter al die blaadjes aan? Je lijkt onze zus wel. Die is ook knettergek! Dan pakt ze zo'n blaadje in haar bek en laat het er heeeeel langzaam uit komen. Dan zwaait haar kont mee met haar staart en als ze het blaadje dan echt losgelaten heeft, dan rent ze er weer als een gék achteraan. Nou, die tik heb ik niet hoor. Van wie hebben jullie dat? Jij zwaait ook zo met je staart. Pffff, aanstellers ;-)
Voorzichtige poot van je grote broer Nino

Anoniem zei

Gefeliciteerd met je 1e verjaardag Diesel.
Mooi kadoo heb je gekregen. Maar je moet niet tegen je baasje grommen hoor.
En was je taart lekker?

Lebber van Kyra
Knuffel van Trijnie

Anoniem zei

Zo diesel jij hebt een leuke verjaardag gehad zo telezen en tezien wat een feest
en dan zo ondeugend uit de kring weg rennen hahahha je bent een echte lab hoor achter blaadjes aan rennen vind je half zus hope ook helemaal geweldig en wat een leuke kadootjes en lekkere taart heb jij gehad
nou jou eerste verjaardag is leuk verlopen op naar je tweede verjaardag

Groetjes margré en sterre hope en faith

Anoniem zei

Hé Nino,
Ik ben niet knettergek alleen maar prettig gestoord! Net als onze zus Dana!

-----------------------------------

Ha die Kyra!
Ze moeten gewoon van m'n Kong afblijven. Die is van mij en van niemand anders!

De taart was geweldig lekker! Alleen ... ... vanmorgen spoot ie er zo weer uit! Oeps

Pootje Diesel

Anoniem zei

Diesel, dat komt niet van die taart, maar van die blaadjes, wedden?!!!

Anoniem zei

Hé Diesel, beetje laat maar nog van harte met je allereerste verjaardag! Taart zag er goed uit enne... je gromde terecht hoor, heb je zo'n baasje die je, op je verjaardag nog wel, gaat pesten door je nieuwe kadootje af te pakken! Verdedig dat roze ding maar! ;)
Op naar je tweede verjaardag!

Anoniem zei

hoi
Even een berichtje om je te laten weten dat je op Conny"s plekje bent genomineerd voor de pagina van deze keer...
Ik hoop dat je het leuk vind.
Om te winnen zorg dat er zoveel mogelijk mensen stemmen op de poll op conny"s plekje...
Als je win dan krijg je extra aandacht op mijn log en maak je aan het einde van het jaar kans om pagina van 2007 te worden....
Ik wens je veel succes en hopelijk win je....

Groetjes conny

http://connysplekje.web-log.nl/

Anoniem zei

hoi hoi..

wilde je even succes wensen met je nominatie bij conny..

en van harte gefeliciteerd voor diesel..

lieve groetjes carry

Anoniem zei

hoi
Zag trouwens dat diesel 2 maart jarig is en 1 jaar is geworden???
Onze noa is op 1 maart jarig en is ook 1 jaar geworden
Dit wou ik even laten weten
groetjes conny

Anoniem zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Anoniem zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Anoniem zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Anoniem zei

hoi
Ik mail je even om je te laten weten dat je op conny"s plekje pagina van deze keer bent geworden.
Dus van harte gefelciteerd hiermee..
Je krijgt nu extra aandacht op mijn log.
Ik hoop dat je het leuk vond...
Hoop ook dat je langs blijft komen want je blijft omdanks je winst altijd meedingen voor desnoods nog een keertje.....
en natuurlijk ding je aan het einde van het jaar mee voor de titel "pagina van 2008"

groetjes conny

http://connysplekje.web-log.nl/

Photobucket