Welkom

Van harte welkom op Diesels weblog! Wij zijn Harry en Suzanne en wonen in een dorpje onder de rook van 's-Hertogenbosch. Wij zijn de trotse eigenaars van een hele lieve labrador. Zijn naam volluit is Brittany's Diesel van de Waterrakkers. Hij is geboren op 2 maart 2007. Na een hele leuke tijd met zijn broer en 9 zusjes is hij op 24 april 2007 bij ons komen wonen.

Uitslagen G&GB
19-04-2009 HSV Tiel - 295,5 punten (U) 1ste, 4 steden
16-05-2009 KC OSS - 260 punten (U) 2de, diploma/examen

Uitslagen G&G1
13-12-2009 KC OSS - 303 punten (U) 1ste, clubexamen
21-03-2010 KC OSS - 282 punten (U) 3de, diploma/wedstijd

PitaPata Dog tickers

vrijdag 31 oktober 2008

Diesel meets Denzel!

Via dit weblog hebben wij Ria, Sylvester en Denzel leren kennen. Het begon met een lief berichtje in Diesels gastenboek.

Hallo Diesel en baasjes,

Wat een leuke site heb je en wat heb jij al een hoop meegemaakt in je korte leventje maar gelukkig heb je baasjes uit 1000den. Iets dat wij heel erg kunnen waarderen en begrijpen. Zelf hebben wij een lieve mooie blonde Labrador reu gehad waarmee wij 15 jaar lief en leed hebben gedeeld. Met name de laatste 5 jaar hebben wij met hem ook gedocterd, iets dat wij, net als jouw baasjes trouwens, met alle liefde en overtuiging hebben gedaan.

Binnenkort krijgen we een nieuwe pup en weet je wat ... ... hij heeft dezelfde vader als jouw, leuk he!! Wij hopen dan ook dat hij zeker net zo mooi als jou wordt en we hebben trouwens ook al een naam voor hem, namelijk; Denzel!! We gaan je site in ieder geval volgen en hopen dat het nu na het bezoek aan het medium ook goed met je blijft gaan, zodat je weer lekker kunt ravotten en met andere hondenvrienden kunt spelen.

Veel liefs en complimenten aan je baasjes
Dikke knuffel van ons, Ria en Sylvester

Na een tijdje over en weer gemailt te hebben was het op 6 september jl. dan zover! Ria en Sylvester kwamen naar Nuland en natuurlijk was Denzel ook van de partij! Toen ik Denzel voor het eerst zag, ging ik even terug in de tijd. Hij lijkt namelijk heel erg veel op Diesel en niet alleen omdat ze dezelfde bruine vacht hebben. Diesel heeft verschillende kleuren bruin en Denzel heeft dit ook op bijna precies dezelfde plaatsen. Heel apart! Hieronder wat foto's van de ontmoeting van Diesel en Denzel. Oftewel mister (Vin) Diesel en mister Denzel (Washington) :-)

Diesel meets Denzel!

Denzel is net zo fel als Diesel!

Samen lekker rollebollen in het gras!

Diesel was heel lief voor Denzel!

Hij liet Denzel zelfs "winnen"


Het ijs was al snel gebroken en we hebben met zijn vieren een leuke en gezellige dag gehad! (die we snel eens over moeten doen!) Het klikte niet alleen goed tussen onze honden. De baasjes konden het ook héél erg goed met elkaar vinden! Het was in elk geval erg gezellig! Ria en Syl hebben later nog foto's (lees héél veel foto's :-)) gemaild van Denzel en ik kon het niet laten om daar de best lijkende foto van Diesel bij te zoeken! En wat vinden jullie ervan? Lijken de halfbroertjes op elkaar?

Diesels apport

Denzels apport

De felle blik van Diesel!

En dezelfde felle blik van Denzel!

Diesel bij de kinderboerderij

Denzel bij de kinderboerderij

Diesel op het strand!

Denzel op het strand!

Diesel

Denzel

Ria en Syl, bedankt voor de gezelligheid en snel tot ziens!
En jullie weten het! De koffie staat altijd klaar!

Groetjes,
Harry en Suzanne

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Ach wat een schattige foto's!!! Denze is ook een mooi exemplaar hoor :-) Volgens mij heeft Denzel een wat 'ronder' koppie als Diesel. En ik denk dat Diesel's koppie wat breder is? Maar het is altijd wel wat moeilijk te zien op foto's hoor.
Diesel was inderdaad erg lief voor Denzel. Nino laat een pup altijd zijn/haar gang gaan, maar speelt verder zelf niet zo mee. Er hangt regelmatig een pup aan zijn oren of staart en hij blijft dan gewoon staan, haha.
Nou weet ik niet wat ie zou doen met een labrador pup in zijn eigen tuin hoor, dat heeft ie nog niet meegemaakt :-)
Wat leuk dat het zo klikte met de baasjes. Dat heb je nog niet eerder gehad hè ;-)

Anoniem zei

lieve suzanne,
wat heb je dat weer mooi gemaakt, de halfbroertjes lijken ook echt op elkaar en wat leuk dat je er verschillende thema's bij hebt gezocht. op de ontmoetingsfoto's kun je ook echt zien hoe lief diesel voor denzel was (en omgekeerd, haha),zoals je weet hebben wij die dag ook zo genoten. en ja het klopt we moeten weer snel iets afspreken.
nogmaals bedankt voor jullie gezelligheid en gastvrijheid die dag en we'll meet again
groetjes ria en syl en een dikke knuf van mr. washington
ps; geef je vin (diesel) ook een dikke knuf van ons.

Anoniem zei

Wat leuk ,diesel,zo samen met je halfbroertje.
Op sommige foto's lijken jullie echt wel op elkaar.
En ja,Brabantse gezelligheid...daar kun je niet omheen,he?

Groetjes Wendy,Jesse en Kiaora...

anita zei

Maar goed dat je de namen van de honden bij de foto's gezet hebt, ik kan ze namelijk niet uit elkaar houden haha. Het lijkt of het bij alle foto's om dezelfde hond gaat. Tjonge wat lijken ze veel op elkaar zeg.
Suzanne nog bedankt voor je uitgebreide informatie. Ik ben er heel blij mee. En voor het geval je het nog niet weet, Diesel zijn blog staat genoteerd op Tender haar blog. Kan ik in een oogopslag zien of er weer nieuws bij jullie is te melden.
Hartelijke groeten van Anita en Tender

Anoniem zei

Prachtig hond heb je.
Heel leuk zeg dat samen met halfbroertje spelen.
Ze lijken erg op elkaar.
Je mag wel uitkijken.
Dat neem verkeerde hond mee hihi.
Prachtig foto's heb je gemaakt.

Fijne dag verder.

Groetjes van Jacqueline & Ferry.

Photobucket