Welkom

Van harte welkom op Diesels weblog! Wij zijn Harry en Suzanne en wonen in een dorpje onder de rook van 's-Hertogenbosch. Wij zijn de trotse eigenaars van een hele lieve labrador. Zijn naam volluit is Brittany's Diesel van de Waterrakkers. Hij is geboren op 2 maart 2007. Na een hele leuke tijd met zijn broer en 9 zusjes is hij op 24 april 2007 bij ons komen wonen.

Uitslagen G&GB
19-04-2009 HSV Tiel - 295,5 punten (U) 1ste, 4 steden
16-05-2009 KC OSS - 260 punten (U) 2de, diploma/examen

Uitslagen G&G1
13-12-2009 KC OSS - 303 punten (U) 1ste, clubexamen
21-03-2010 KC OSS - 282 punten (U) 3de, diploma/wedstijd

PitaPata Dog tickers

maandag 10 september 2007

De peetoom & Peettante van Diesel

Ik wil via dit weblog even twee mensen in het zonnetje zetten namelijk Lia & Jos Wiegmans. Zij zijn de vaste oppas van Diesel. Als wij naar Marokko gaan mag Diesel bij hen logeren. En niet alleen als wij naar Marokko gaan. Diesel is ook van harte welkom als wij eens een dagje weggaan. Lia vraagt daarom ook altijd aan mij? Waneer gaan jullie weer?
Ze zijn ontzettend gek op Diesel en Lia noemt hem zelfs "haar petekind". Diesel vindt het leuk om iedereen uit te dagen en beet daarbij iedere keer in de billen zodat je van die klemblaartjes kreeg. Nou, Lia had het hem snel afgeleerd door hem iedere keer heel consequent in zijn bench te zetten voor een minuut of 2. Daarna maakte ze de bench open en 5 minuten lang was Diesel lucht voor haar. Na die 5 minuten werdt hij dan rijkelijk beloond en was hij heeeeeel braaf! Ze heeft er wel veel indruk meegemaakt want Diesel doet het thuis ook niet meer! :-)
Vrijdag 7 september zou ik Diesel komen ophalen. Lia zei er wel bij ... ... ... ... ... maar niet te vroeg hoor Suzanne, ik kan hem nog niet missen. Toen ik vrijdagmiddag bij haar kwam en ik het over Diesels groeipijnen had en dat de kinderen het weekend kwamen, bood zij spontaan aan dat het dan beter voor Diesel was om te blijven tot zondagavond. Dat aanbod namen we graag aan. Wij zouden ons geen betere "peettante en peetoom" voor Diesel kunnen wensen!

Jos en Lia, samen met hun "petekind"

Lia & Jos,

Bedankt voor jullie goede zorgen de afgelopen week!

Groetjes van Harry, Suzanne & een knuffel van Diesel

Geen opmerkingen:

Photobucket