Welkom

Van harte welkom op Diesels weblog! Wij zijn Harry en Suzanne en wonen in een dorpje onder de rook van 's-Hertogenbosch. Wij zijn de trotse eigenaars van een hele lieve labrador. Zijn naam volluit is Brittany's Diesel van de Waterrakkers. Hij is geboren op 2 maart 2007. Na een hele leuke tijd met zijn broer en 9 zusjes is hij op 24 april 2007 bij ons komen wonen.

Uitslagen G&GB
19-04-2009 HSV Tiel - 295,5 punten (U) 1ste, 4 steden
16-05-2009 KC OSS - 260 punten (U) 2de, diploma/examen

Uitslagen G&G1
13-12-2009 KC OSS - 303 punten (U) 1ste, clubexamen
21-03-2010 KC OSS - 282 punten (U) 3de, diploma/wedstijd

PitaPata Dog tickers

vrijdag 21 september 2007

De goede kant op!

Eindelijk gaat het de goede kant op met Diesel. Hij heeft nog steeds last van groeipijn en loopt af en toe nog kreupel. Afgelopen woensdag had hij 'n goede dag en heeft hij de hele tijd normaal gelopen maar donderdag (een dag na de puppytraining) was het weer raak en liep hij weer kreupel. Het is heel verschillend want vandaag ging het lopen ook weer goed. We kunnen wel zeggen dat er meer goede dan slechte dagen zijn. Nu maar hopen dat het hele gedoe snel voorbij is.
Afgelopen maandag heb ik (volgens afspraak) de dierenarts opgebeld en hij heeft besloten dat Diesel zijn medicijnen nog een weekje langer moet innemen. Aanstaande maandag moet ik weer terugbellen om te vertellen hoe het dan met hem gaat. Voor de rest is er niets veranderd. Ik mag nog steeds 3x per dag, 30 minuten met hem wandelen, aan de riem op een verhard wegdek. Ook zwemmen is goed voor Diesel dus dat gaan we morgen weer doen. Gisteren waren zijn medicijnen op en moest ik nieuwe gaan halen dus hebben we Diesel weer eens op de weegschaal gezet. Hij weegt nu 26,70 kg. Hij is dus 1 kilo en 10 gram aangekomen de afgelopen 10 dagen. Dat is keurig volgens de dierenarts.
Zondag 23 sepember is de clubmatch. Ik heb natuurlijk ook gevraagd of Diesel daaraan mocht deelnemen. Het deelnemen op zich zou niet zo heel erg zijn, hij mag tenslotte ook naar de puppytraining. De dierenarts vind dat ik beter niet kan gaan omdat deze dag toch te lang voor hem is en zolang Diesel zijn medicijnen in moet nemen mag hij zich op geen enkele manier overbelasten anders zouden weer terug bij af zijn. Hij mag ook nog steeds niet met andere honden spelen. Nou probeer het maar eens, een pup van 6,5 maand op een groot veld met zoveel andere honden en dan niet mogen spelen! Dus geen clubmatch voor ons as zondag! Ik had het graag anders gezien maar er komen vast en zeker nog meer van deze dagen. De volgende keer doen we gewoon mee!
Groetjes,
Suzanne

Geen opmerkingen:

Photobucket