Welkom

Van harte welkom op Diesels weblog! Wij zijn Harry en Suzanne en wonen in een dorpje onder de rook van 's-Hertogenbosch. Wij zijn de trotse eigenaars van een hele lieve labrador. Zijn naam volluit is Brittany's Diesel van de Waterrakkers. Hij is geboren op 2 maart 2007. Na een hele leuke tijd met zijn broer en 9 zusjes is hij op 24 april 2007 bij ons komen wonen.

Uitslagen G&GB
19-04-2009 HSV Tiel - 295,5 punten (U) 1ste, 4 steden
16-05-2009 KC OSS - 260 punten (U) 2de, diploma/examen

Uitslagen G&G1
13-12-2009 KC OSS - 303 punten (U) 1ste, clubexamen
21-03-2010 KC OSS - 282 punten (U) 3de, diploma/wedstijd

PitaPata Dog tickers

donderdag 3 mei 2007

Diesel gaat autorijden

De eerste keer dat Diesel in de auto zat was toen wij hem gingen ophalen. Hij zat toen bij Toos op schoot en dit ging hartstikke goed. Hij was lekker rustig en sliep zelfs onderweg. Vorige week toen ik met Diesel naar de dierenarts moest zat hij voor het eerst alleen bij mij in de auto. Eerst het dak van de auto maar open gedaan (het was zooooo warm die dag). Hij vond het allemaal maar raar want als de kap open gaat gaan de ramen naar beneden het dak klapt omhoog en dit allemaal met de nodige herrie. Hij was daar gelukkig niet bang voor. Ik had hem eerst rechts onderin van mij gezet maar dat vond hij helemaal niets dus stoppen en hem op de rechterstoel gezet. Dit was toch een goed idee want hij vond het harstikke leuk.
Gisteren ben ik met Diesel naar het centrum van Rosmalen gereden en hebben we samen een terrasje gepikt. Ik een glas cola en hij een bakje water. Het lopen aan de riem ging gisteren niet zo heel goed. Tja wat wil je met allemaal nieuwe dingen om je heen om te verkennen. Diesel is gisteren middag helemaal doodgeknuffeld door heel veel kindjes die daar rondliepen en hij vond het allemaal prachtig! Toen nog even naar de dierenwinkel en weer op weg naar huis. Daar heeft hij gegeten en is als een blok in slaap gevallen!
Ook de auto van Harry moest even uitgeprobeerd worden (helaas heb ik daar geen foto van). Die heeft een stationwagon en we besloten Diesel achterin de bak te zetten. Nou dat was feest, hij jankte en piepte of zijn leven ervan af hing. (echt, niet om aan te horen, zo erg). Het was een ritje van een kwartiertje en na een minuut of tien janken was hij eindelijk stil. Dat kwam mooi uit anders hadden we nog even door moeten rijden met hem! Dus eenmaal aangekomen was hij toch heel erg braaf. Dit gaan we dus vaker doen!


Eerst vind hij het een beetje vreemd.

Maar al snel vind hij het allemaal wel best.



1 opmerking:

Anoniem zei

Hé dat logje van 1 mei stond er nog niet op tot vandaag. En nu meteen 2 logjes...haha, wat verwen je me toch weer!
Ja, naast je op de stoel gaat beter dan achter in de bak hè. Ik ben benieuwd of hij het de volgende keer bij jullie meer weet te waarderen.
Nino is trouwens niet bang om de auto in te gaan, hij staat eigenlijk te popelen om erin te gaan. Ook in de achterbak gaat dat goed....tot je gaat rijden :-)

Photobucket